Jeníček, Maruška a Filípek - k zamluvení

22.06.2011 16:37

 

Dne 21.6.2011 byla do Královéhradeckého depozita přivezena tři malinkatá koťátka, která se narodila koncem května 2011 a během svého krátkého života si žažila již tolik utrpení jako málokterá domácí kočička za celý svůj život. Jejich kočičí maminka jim zemřela krátce po jejich narození a tatínka jim před nedávnem přejelo auto. Nikdo se o ně nechtěl starat a tak měla sloužit jako potrava pro hada !!!!!! Jenom díky včasnému zásahu naší spolupracovnice byla všechna koťátka doslova škrtnuta z hadova jídelníčku.

    Momentálně jsou v naší intenzívní péči ( a samozřejmě i v intenzívní péči naší veterinářky ) a všichni děláme maximum pro jejich plné zotavení. Po zdravotní stránce jsou celkem v pořádku ( alespoň dle prvních vyšetřeních ), ale o něco horší je to s jejich psychikou. Je celkem pochopitelné, že po tom, co mají za sebou se bojí důvěřovat lidem, ale jsme přesvědčeni, že celodenní péčí a 100% rozmazlováním se nám je podaří dát do pořádku. ( snad se neobjeví nějaké jiné komplikace ).

    Jakmile si budeme jisti, že mohou odejít do nových domovů, budou umístěna do nabídky.  Je pro nás nanejvýš důležité, aby případný zájemce o tyto koťátka byl naprostý milovník kočiček a dokázal jim poskytnout maximální péči a neustále je rozmazloval. Věřte mi oni si to zaslouží.

 

  Jeníček je bílý chlapeček , Maruška je bílá holčička a Filípek je rezavý chlapeček