Kočičky ze Dvora Králové n/L

03.11.2014 13:55

Tobina

Tobina je krásná asi5.měsíční polodlouhosrstá kočička,která se zřejmě někomu ztratila. Bohužel se po ní nikdo nesháněl. Pár dní ji krmili pracovníci jedné provozovny,kterým bylo kočičky líto. Tobina má dominantní povahu dlouhosrstých kočiček,jinak je klidná,naprosto čistotná a mazlivá.Zaujme každého svým zjeven i milou povahou.Také pro Tobinku by bylo vhodé umístění buď v bytě nebo v domku s výběhem na zahradu.

 

Bertík s Baruškou

 byli jen náhodou nalezeni za jednou zdí v opuštěné lokalitě, ve které byla dokončena kastrace volně žijících koček.Stačilo jen pár minut k tomu ,aby sotva měsíční koťata zalezla do mokré trávy, kde by  prochladla a pomalu  umírala. Toto nemilosrdné týraní nevinných tvorečků má opět na svědomí nezodpovědný člověk.Bertík i Baruška tehdy ještě ani neuměli sami přijímat potravu.Dnes jsou z nich asi 2. měsíční samostatní plně socialiazovaní mazlíci,kterým nechybí radost ze života. Jsou naprosto čistotní a neunavitelně hraví. Hledají umístění nejlépe jen do bytu.

 

Veverka a  Čertík

 jsou nerozlučná dvojice dvou asi 7. měsíčních sourozenců,které někdo bezcitný vyvezl do lesa, daleko do lidských obydlí, aby se zřejmě nedokázala vrátit zpět. Kdyby tudy denně neprojížděla všímavá milovnice koček,byl by jejich osud velmi krutý.Po několika dnech lákání se vyděšená a vyhladovělá dvojice dala konečně odchytit. Kočičky ihned pochopily,že se o ně někdo postará. Staly se vděčnýmí a nesmírně mazlivými společníky člověka,kterého doprovázejí doslova na každém kroku.Snad právě proto,že spolu prožily ty nejhorší chvíle svého života,nehnou se jeden od druhého .Proto pro ně hledáme nejlépe společný domov u milovníků kočiček,kterým budou  dělat radost.Kočička je již kastrovaná,kocourka čeká kastrace v nejbližší době.Oba jsou

čistotní a milý.Chodí rádi ven,ale užívají si i tepla v pelíšku u kamen.Hledáme umistění nejlépe společně v klidném prostředí vesnice.

 

 

Zlatuška

 je milá asi 3 roky stará trojbarevná kočička,která prožila téměř 2.5 roku ve sklepě. Byla prostě určena k odchytu myší.Že by dostávala najíst, její majitelé moc neřešili a o pohlazení se jí mohlo jen zdát. Je z ní milá a kontaktní kočička. Je to až neuvěřitelné,že po takové zkušenosti s lidmi na ně ani nezanevřela.Zlatuška je vděčná a skromná, dobře si zvyká i na ostatní kočky nebo hodné pejsky.Moc bychom jí přáli trvalý domov u hodných lidí,kteří jí vynahradí dlouhé roky strádání.