Poděkování za pomoc pro Bucifálek

10.12.2013 16:56

Děkujeme za pomoc Azýlku Bucifálek, který je nedílnou součástí občanského sdružení O.S. Další šance, které pečuje o opuštěné, toulavé a týrané kočičky (v případě Bucifálku i o pejsky), zajišťuje pro ně odbornou péči a následně jim hledá nové, vhodné domovy.  Dobrovolnické centrum o.s. v Ústí nad Labem, ZŠ Libouchec a ZŠ Velké Březno se podílelo na sbírce materiálního daru ve formě krmiva, steliva, přikrývek a dalšího potřebného materiálu pro naše svěřence z Azýlku Bucifálek v Žandově u České Lípy.

Převážná většina našich svěřenců se do naší péče dostala z důvodu velmi špatných zkušeností s lidskou bezohledností a neúctou ke zvířecímu životu, proto  nás vždy velmi potěší, když můžeme našim svěřencům ukázat, že jsou na světě i lidé, kterým na zvířatech záleží a chtějí jim pomáhat.

Moc si vážíme jakékoliv pomoci pro opuštěné, toulavé a týrané kočičky a pejsky. Zvláště v nadcházejícím zimním období je takováto pomoc velmi potřebná, neboť kromě našich svěřenců, kteří žijí s námi v našich depozitech, pečujeme také o toulavé, velmi plaché kočičí komunity, kterým zajišťujeme stravu, zateplené venkovní pelíšky a veterinární péči.

Mnohokrát děkujeme za pomoc

Za Azýlek Bucifálek – O.S.Další šance

Předsedkyně občanského sdružení

Beatriz Motalová