Poděkování zákazníkům obchodu Ráj Mazlíků

16.03.2013 14:29

Ráda bych poděkovala všem zákazníkům obchodu Ráj Mazlíků, kteří svým nákupem nebo i samostatným příspěvkem podporují naše kočičí svěřence v OS Další šance. Naše OS sdružuje několik domácích depozit ve čtyřech krajích naší republiky, ve kterých pečujeme v průměru o 40-60 nechtěných, opuštěných nebo i týraných kočiček, kocourků a koťátek. Vzhledem k tomu, že z převážné části hradíme péči o naše svěřence z našich rodinných rozpočtů, tak jsme velmi vděční za jakoukoliv (pro někoho možná zdánlivě nepatrnou) pomoc.

Naši svěřenci mají obrovskou radost z každého jídla, které dostanou, ale pokud mají možnost mít ve své mističce něco takzvaně "lepšího", tak se ta radost z jídla ost často mění v boj o misku, takže jsem byla nucena každého z našich svěřenců krmit kapsičkami od Vás samostatně, aby si každá kočička mohla tu dobrotu v klidu vychutnat.

Ještě jednou bych moc ráda poděkovala za dobroty pro naše kočičí svěřence a pokud by měl kdokoliv zájem naše domácí depozita navštívit (a třeba se i přesvědčit o naší péči), tak budeme jenom rádi. Seznam našich depozit i s kontakty na pečovatelky naleznete na stránkách našeho OS. www.dalsisance.cz

Beatriz Motalová

OS Další šance