Umístěné kočičky ze Dvora Králové n/L

04.01.2015 14:44

Na přelomu měsíců listopadu a prosince 2014 se našemu domácímu depozitu ve Dvoře Králové n/L podařilo najít vhodné domovy hned několika našim svěřencům.  Konkrétně se jedná o :

Bertík ze Dvora Králové n. L.

Malý asi 2 měsíční kocourek našel nový domov hned po odvysílání pořadu" Chcete mě".Do svého domova v Praze odjel 23.11.2014.Bude bydlet ve dvoučlenné rodině s malou holčičkou,která si Bertíka zamilovala na jako první. .Bertíček si na nový domov  rychle zvykl a cítí se v něm spokojeně.
 
Baruška ze Dvora Králové n.L.
Také malá 2.měsíční Baruška našla nový domov díky odvysílání pořadu "Chcete mě".Do Prahy odjela společně s Tobinou dne 26.11.2014 Baruška se zabydlela u jedné starší paní,která má s péčí o kočky bohaté zkušenosti.Paní  Barušku rozmazluje a hýčká ,což si tato milá klidná kočička jistě zaslouží.
 
Tobina ze Dvora Králové n.L.
O krásnou ale trochu svéhlavou Tobinku projevilo zájem více lidí.Nakonec odjela do Prahy společně s Baruškou dne 26.11.2014.Tobinka bude bydlet u mladých lidí společně s další mladou kočičkou,které bylo samotné smutno.
 
Veverka ze Dvora Králové n.L.
Umístění Veverky společně s bráškou se bohužel nenaskytlo.Protože však o Veverku projevila zájem velmi zodpovědná rodina,která jí poskytla na zdomácnění dostatek času,byla nakonec Veverka umístěna 29.11.2014 jako jedináček.Zvykání Veverky na nové prostředí zvládla rodina jen díky obrovské trpělivosti .Veverka si sice nakonec zvykla,ale psychické trauma ,které prožila jako kotě vyhozené doprostřed lesa,na její psychice zanechalo své stopy.Je stále nedůvěřivá a po bráškovi Čertíkovi se jí asi stále stýská.V současné době bydlí v domku u mladých lidí v Náchodě.
 
Leidy ze Dvora Králové n.L.
Tato milá kočička se zalíbila jednomu milovnikovi kočičích kožíšků v Praze. Pánovi připomínala jeho dřívější kočičí společnici,po které se mu 
stýskalo. Leidynka k novému pánovi rychle přilnula a již nám poslala své první pozdravy z nového domova,kam odjela 9.12.2014.
 
Zlatuška ze D
Kočička Zlatuška se také dočkala nového domova,ve kterém se rychle zabydlela.Byla odveze jedné starší paní,které se zalíbila na první pohled.Do Náchoda odjela 18.12.